De nieuwe Republiek licht een tipje van de sluier op …

De Republiek in de Sint-Jacobstraat is volop in renovatie. Straks moet het een thuis zijn voor drie voor Brugge belangrijke functies: een werkplek voor creatieve makers (de makersrepubliek), een kloppend hart voor de kunstminnaar (Cinema Lumière en allerlei artistieke interventies) en een broeiplek voor stedelijke dynamiek. De vaste bewoners gunden ons vanavond een blik achter de schermen … En het ziet er veelbelovend uit. Brugge is een kloppend hart rijker.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: