Uitzicht en verkeersdoorstroming ’t Zand wijzigen voor altijd.

Binnenkort start een nieuwe fase in de heraanleg van de Vrijdagmarkt en het Zand te Brugge. Het stukje rijweg tussen de Zuidzandstraat en de Noordzandstraat komt immers te verdwijnen. Wie in de toekomst de Zuidzandstraat in wil met de wagen zal dan moeten doen via de Boeveriestraat. En wie langs het zand richting Bevrijdingslaan wil zal straks de nieuwe tweerichtingsweg aan de kant van de Vrijdagmarkt moeten nemen. Hiermee herstelt men eigenlijk een historische verbinding. Ook voor de moderne aanleg van het Zand sloot de Zuidzandstraat op de Boeveriestraat aan.

Plan heraanleg 't Zand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: