Tweede wijkwandeling sp.a kern Brugge groot succes

Vanavond ging de tweede wijkwandeling van de sp.a kern Brugge door. In het gezelschap van twee stadsgidsen waanden ruim 60 wijkbewoners van Sint-Gillis zich toerist in hun eigen wijk. Sommigen ontdekten zelfs plekken waarvan ze het bestaan niet vermoedden. En zelfs de meest doorwinterde wijkbewoners gaven achteraf toe dat de wandelingen voor hen een openbaring waren.

In café de Bronne wachtte niet alleen burgemeester Renaat Landuyt het gezelschap op. Bij een welgekomen pint gaven de deelnemers inspiratie voor een nog beter samenleven in hun wijk.

De volgende wijkwandeling van de sp.a kern Brugge vindt op 20 september plaats in het Kruispoortkwartier, de buurt tussen de Langestraat en de Kazernevest. Inschrijven kan vanaf heden via melding van mailadres en telefoonnummer aan pascal.ennaert@icloud.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: