Cirque Plus, een succes

De voorbije drie dagen pakte Brugge Plus opnieuw uit met haar jaarlijkse circusfestival, Cirque Plus. Mijn analyse: het festival kampt met een probleem: de fantastische site van de weide van het Groot-Seminarie, toegang via de Peterseliestraat, wordt te klein. Het festival barst uit zijn voegen. Het is al lang niet meer Brugges best bewaarde geheim. Wel integendeel. Honderden kinderen en minstens evenveel ouders en grootouders weten het festival te vinden en te waarderen. En terecht, … Zoveel goede acts uit binnen- en buitenland, zo’n toffe sfeer, dat gaat rond als een lopend vuurtje. Oprechte dank dus aan de programmatoren, aan het Brugge Plus-team en haar vele vrijwilligers. Cirque Plus was een geslaagde editie, ik kijk al uit naar die van volgend jaar …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: