Laatste week groeps-aankoop schoolgerief

Op het eind van het jongste schooljaar lanceerde SamenSterker een groepsaankoop schoolgerief. De aankoop van schoolgerief neemt bij de start van het nieuwe schooljaar voor veel gezinnen met kinderen een serieuze hap uit het gezinsbudget. De kortingen via de groepsaankoop zijn echte superkortingen. Wie via SamenSterker intekent, bestelt zijn producten aan een scherpe prijs. Wie nog wil inschrijven moet vlug zijn. De bestelling moet binnen zijn voor 31 Juli.

Klik hier voor het bestelformulier!

Schermafdruk 2017-07-22 19.47.35

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: