Den Bilk in Pannebekestraat wordt volwaardig speelterrein

Den Bilk in de Pannebekestraat is generaties lang bekend als waterziek gebied in het midden van Sint-Jozef. Bij regenval een modderpoel. Twee ver uit elkaar staande doelen waren de enige spelimpulsen.

Daar is nu verandering in gekomen. Er werden wadi’s aangebracht die het regenwater moeten opvangen. En op taluds werden tal van speelelementen ingebracht. Een klimpiramide, een reuzenschommel, maar ook basketbalkorven, een rondhanghoek, een fietsparcours, … En er blijft genoeg plaats over voor de reusachtige tent voor de jaarlijkse Kermis.

Gisteren werd het speelplein officieel geopend. En dat mocht op veel bijval rekenen. Tal van kinderen kwamen de speeltuigen uitproberen. En de ouders zagen dat het goed was.  Een dikke proficiat aan de groendienst voor alweer een schitterende realisatie.

Het gaat vooruit in Brugge.2017-06-23 17.56.37-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: