Elfstedenronde een echte voltreffer

Verslagenheid troef toen Brugge de start van de Ronde van Vlaanderen aan Antwerpen verloor. Maar een beetje stadsbestuur laat zich daar niet door ontmoedigen. Dit weekend vond de eerste Elfstedenronde plaats sinds 1989. En Rik Van Looy, Patrick Sercu en Freddy Maertens kregen een waardige opvolger op de erelijst. De overwinning ging naar Wout van Aert. En de neutrale wielersupporter was razend enthousiast over een volledige dag wielerplezier. ’t Gaat vooruit in Brugge.Schermafdruk 2017-06-18 18.11.332017-06-18 15.19.14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: