Eindelijk ook universitaire campus in Brugge

Het was lang een frustratie van vele Bruggelingen dat Kortrijk met de Kulak zijn universitaire campus had en dat de provinciehoofdstad daarvan verstoken bleef. Tot vandaag dus. Vandaag werd het nieuwe gebouw van de KUL aan de Spoorwegstraat officieel geopend. Met twee faculteiten dan nog wel: De Faculteit Revalidatie- en Bewegingswetenschappen en de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen. En dat dat een goede zaak is mag niet alleen blijken uit het fantastische gebouw dat werd opgetrokken, maar tevens uit het aantal verdubbelingen. Sinds de verhuis van Oostende naar Brugge werd aangekondigd steeg het studentenaantal met maar liefst 50 procent. ’t Gaat vooruit in Brugge.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: