Sp.a Brugge vereert overleden militant met petanquetornooi

Vorig jaar overleed Jan Samson. Jan was één van de vele fantastische militanten die zich onvoorwaardelijk en onvermoeibaar inzetten voor de sp.a en het ABVV. Alhoewel Jan verschillende voorzitter-titels mocht dragen was Jan niet echt een spreker. Hij was vooral een doener. Zo stond hij mee aan de wieg van het petanquetornooi voor de oudere s.pa-militanten. Ook na zijn overlijden wordt de traditie verder gezet. Vandaag vond de eerste wedstrijddag van het nieuwe seizoen plaats. Jan zou het ongetwijfeld goedkeurend hebben gadegeslagen.

2017-06-10 15.22.30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: