Future Crafts II: jonge ontwerpers werken met nieuwe materialen

Al een hele poos slaagt het initiatief Handmade in Brugge erin rond nieuwe en jonge makers een vibe van creativiteit te realiseren vanuit hun honk in de Sint-Jakobsstraat, recht tegenover de Republiek. Onder de noemer ‘Future Crafts’ zetten de dames van Handmade in Brugge jonge designers die met nieuwe materialen en technieken werken in het daglicht. Deze jonge creatievelingen zitten volop in de circulaire beweging. Duurzame en gerecycleerde materialen en technieken worden in alle fases van de productie ingezet. Een kleine en boeiende tentoonstelling over hoe creatief denken de wereld duurzamer en schoner maakt, een aanrader. Proficiat Handmade in Brugge!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: