Anderstalige nieuwkomers zetten stadsschouwburg op stelten

Vandaag mocht ik getuige zijn van ‘Force’ het totaalspektakel dat de OKAN-leerlingen van het KTA en de Maricolen op de planken zetten in de Brugse bonbonnière. Ruim 80 anderstalige nieuwkomers uit het middelbaar onderwijs gaven het beste van zichzelf en toonden dat naast het Nederlands ook zelfexpressie een wijze kan zijn om je verhaal te vertellen. Zelden zoveel enthousiasme gezien in de Stadsschouwburg, en veel trots en ontroering. Proficiat aan de OKAN-leerlingen, aan de OKAN-leerkrachten en aan de Batterie. Een divers Brugge, nu ook in de cultuurhuizen.2017-05-18 20.31.46

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: