BruTAAL stadsfestival onmiddellijk een voltreffer.

10 dagen lang hield het Brugse literatuurfestival BruTAAL de stad in zijn greep. 10 dagen genieten van wereldliteratuur en literatuur van eigen bodem. Vele van mijn literaire helden, kunstige ingrepen op Brutalavista, een dichtende tekkel en een heerlijk brutale slotavond. Brugge staat op de literaire kaart. Bedankt, Renaat Landuyt, voor het gedurfde initiatief. Bedankt aan het hele Kaap-team, voor de fantastische en geslaagde inspanning. Deze trotse voorzitter zal zacht slapen.

Brutaal 2017-05-07

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: