Kunstencentra De Werf en Vrijstaat O fusioneren tot Kaap, creative compass

Al een aantal jaren ben ik voorzitter van Kunstencentrum de Werf in Brugge. Het Kunstencentrum is op zijn buurt de fusie-organisatie van het Net en de Werf. Vandaag zetten we een nieuwe stap. De Werf fusioneert met Vrijstaat O uit Oostende. We hopen op die manier een nog sterker programma te kunnen aanbieden en nog meer kunstenaars hun ding te laten doen. Naast jazz en theater, de bekende niches waarop de Werf inzet, zal nu nieuwe fusie-organisatie ook inzetten op dans, literatuur en beeldende kunst. In 2017 wordt het al onmiddellijk uitkijken naar een aantal Kaap-festivals: het literatuurfestival BruTAAL, het dansfestival Dansand en het jazz-festival Storm. Ik mocht dan ook als trotse voorzitter het woord voeren op het huwelijksfeest.

161216huwelijksfeestkaap.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: